Кортиер с презентация пред Българо-Турската Търговско- Индустриална Камара

20.12.2022

Новини

На ежегодно провежданото събитие, представящо членове и водещи компании от различни сектори в България, домакин на което беше Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Кортиер имаше възможността да представи дейността на брокера и застрахователните решения, които помагат на множество фирми да оптимизират и намалят рисковете свързани с бизнеса им.

Управителят Диляна Атанасова разказа за възможностите, които застраховка Финансова гаранция (Бонд) дава на клиентите на Кортиер, което я прави един от лидерите на българския застрахователен пазар в сегмента.

Какво е Застраховка Финансова гаранция (Бонд)?

Застраховка Финансова гаранция (Бонд) е алтернатива на банковата гаранция. Основната разлика между банките и застрахователните компании в областта на гаранциите е в оценката на риска и в следствие на това, в различните изисквания за обезпечаване на този риск. Преимуществата на този тип застраховка са, че тя не блокира средства и не налага запори върху активи на изпълнителя, застрахователят е сериозно ангажиран в изпълнението на договора. За бенефициента е важно реалното изпълнение на договора, а не евентуалното обезпечаване с финансови средства или запорирани активи, което банковата гаранция може да предложи.

Благодарим на Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара за възможността да сме част от тази общност. Вярваме, че това е само началото на дългогодишното ни успешно партньорство.ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ