Кортиер ЕООД е вече член на CСК

12.02.2024

Новини

Кортиер официално вече е член на Софийска Стопанска Камара (ССК), което е доказателство значителния напредък в нашето целенасочено развитие в сектора на застраховането. Това е поредната стъпка от нашата мисия за покриване на най-високи стандарти и професионализъм в областта на застраховането.

Влизането на Кортиер в редиците на ССК е плод на дългогодишния професионализъм и стремеж към по-високи стандарти в предоставянето на застрахователни услуги. Членството предоставя уникални възможности за обучение, обмен на знание и ефективна колаборация с други утвърдени участници в индустрията.

Кортиер се отличава с индивидуализирания си подход към клиентите. Нашият екип от професионалисти разбира уникалните нужди на всеки клиент и предоставя персонализирани застрахователни решения. Доверието, което сме изградили сред нашите клиенти, е отражение на нашата ангажираност към тяхната безопасност и удовлетворение.

Влизането в ССК отваря нови възможности за Кортиер. Ние ще продължим да разширяваме нашите компетенции, да внедряваме иновации и да предоставяме на клиентите си най-добрите застрахователни решения.

 

Гледаме смело към бъдещето, изпълнено с възможности за растеж и доусъвършенстване.ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ