Отличие за Кортиер на „Brand Building 2023”

06.12.2023

Новини

С над 20 години опит в застрахователния сектор, имаме дългогодишна експертиза в областта на финансовите застрахователни продукти, банкови гаранции, общото застраховане, здравното осигуряване и животозастраховането.

Като най-големият корпоративен застрахователен брокер в България*, нашият основен фокус е да помогнем на нашите клиенти да дефинират рисковете на своите компании възможно най- добре и да им помогнем да се фокусират върху растежа на бизнеса им.

Нашата цел е да гарантираме доходите и да намалим загубите на клиентите, така че те да са спокойни, знаейки, че проектите им са подсигурени, а семействата им защитени.

Работим с всички български компании и няколко от най-големите международни застрахователни компании, синдици в Lloyd’s. Нашата цел е да създадем уникална комбинация от продукти, за да задоволим всички нужди на нашите клиенти и да намалим тяхната експозиция.

Независимостта ни идва от нашия професионализъм, а от там идва и нашият слоган – „Професионализъм чрез независимост“. Това ни позволява да осигурим персонално внимание и отношение към всеки клиент и да работим заедно с него, за да създадем индивидуални продукти, според техните нужди и съобразени с техните проблеми и бизнес.

Екипът на Кортиер изказва своите благодарности на Даниел Димитров и екипът на „Brand Talks“ за поканата, номинацията и наградата в категория ,,Застраховане и застрахователни брокери“ на събитието “Brand Building 2023”. За нас бе удоволствие и чест да застанем рамо до рамо с брандове като Kaufland, Flix, C-team, Spetema, списание “Български Предприемач”, Artex, Fresh Vision и имена като Мозес Налока и Даниел Димитров!

Благодарим Ви и с нетърпение ще очакваме второто издание на събитието!

 

 

 

 

 

 

 

* статистика от КФН, изключвайки застраховки автокаско и гражданска отговорност на автомобилистаГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ