Награда за Кортиер на годишните награди на Аксиом

12.02.2024

Новини

Награда за Кортиер на годишните награди на Аксиом

Първото издание на „Axi Awards“ събра за стилна церемония водещи застрахователни брокери.

Застрахователната компания Аксиом събра на стилна церемония своите партньори от водещи застрахователни брокери за първото издание на „Axi Awards“. На събитието в София присъстваха над седемдесет представители на корпоративни и ритейл брокери, журналисти от водещи медии, представители на бизнес организации.

Кулминацията на вечерта беше награждаването на победителите в определените от компанията четири категории. В категория “Най-висок премиен приход за 2023 г.“, Кортиер се класира на престижното 3-то място.

Защо Аксиом толкова специална и как „Кортиер“ осигурява изключителни резултати в рамките на тази висококачествена партньорска връзка?

Застрахователната компания Аксиом е дългогодишен лидер в индустрията, известен със своите иновативни подходи и постоянен стремеж към висококачествени застрахователни услуги. Създадена с ясната цел да преобразува традиционните модели и да отговори на разнообразните нужди на клиентите, Аксиом се превърна в символ на надеждност и експертиза.

 

Застрахователен брокер Кортиер е ключов партньор на Аксиом. Нашето сътрудничество е не просто отражение на статистически данни, но и на обединената ангажираност към клиентите и стремеж към перфекционизъм.

Кортиер се отличава със своя прогресивен и персонализиран подход към обслужването на клиентите. Ние не просто предлагаме застрахователни продукти, а създаваме уникални решения, които точно отговарят на индивидуалните нужди и цели на нашите клиенти, което ни прави най-големият и успешен корпоративен застрахователен брокер и лидер в застраховането на финансови рискове и гаранции.ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ