Здравно застраховане

Краткосрочни и дългосрочни застраховки за опазване, подобряване и възстановяване на здравословното Ви състояние. Помощ при избирането на най-подходящия пакет услуги за Вас.

//courtier.bg/files/images/2019/02/health-insurance.jpg

Индивидуални здравни застраховки

Погрижете се за Вашето здраве чрез избран от Вас медицински пакет за здравна и дентална грижа в най-добрите клиники в страната.

Групови здравни застраховки

Предлагаме Ви атрактивни семейни и групови здравни програми, за да подсигурите на най-близките си хора качествени медицински услуги.

Корпоративни здравни застраховки

Осигурете на Вас и на служителите Ви отличен социален пакет за здравни услуги, надраждащи социалната политика на фирмата Ви, както и допълнителни данъчни облекчения за Вас.

Международна здравна застраховка

Този продукт Ви предоставя възможността за висококачествени медицински услуги на територията на страната и света, и да избирате между различни здравни програми в широк кръг от лечебни заведения.

Здравно застраховане

Изпратете ни запитване и наш консултант ще се свърже в най-кратък срок с Вас

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ