Автомобилно застраховане

Всичко нужно за спокойното управление на Вашия автомобил – задължителна ГО, автокаско, автоасистанс както за страната, така и за чужбина.

  • Гражданска отговорност
  • Автокаско
  • Автоасистанс
//courtier.bg/files/images/2019/02/auto-insurance.jpg

Гражданска отговорност

Задължителната гражданска отговорност на най- добрите цени и по желание на клиента комбинирана със злополука на местата и/или пътна помощ.

Автокаско

Застраховка автокаско независимо от годините на автомобила. Продукта се предлага както с пълни покрития с щети на паркинг, така и само кражба.

Автоасистанс

Пътна помощ за автомобила Ви в страната и чужбина при техническа повреда и ПТП и алтернативно настаняване в хотел по време на ремонта на колата.

Защитена стойност на автомобила

Възникването на разлика между сумата платима при осъществяването на покрит по застраховка „каско стандарт” риск довел до пълна загуба на мпс и:
а) стойността по фактура при закупуването на застрахования автомобил в ново състояние
б) действителната стойност към дата на сключване на полицата за автомобили на възраст повече от една година.

Избери най-подходящата оферта за Гражданска отговорност тук

Задължителната гражданска отговорност на най- добрите цени и по желание на клиента комбинирана със злополука на местата и/или пътна помощ.

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ