Васил Додов

Биография

Работи от две години и половина в застрахователен брокер „Кортиер“. Завършил „Застраховане и социално дело“ в „Национална финансово-стопанска гимназия „ , а след това бакалавър по „Застраховане и социално дело“ в „УНСС“. Занимава се предимно с ликвидация. Готов да отговори на всеки един въпрос за възникнали застрахователни събития.

  • Стаж: 3 години+
  • Подписани договори: 150+

 

Други брокери

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ