Диляна Атанасова

Биография

След дългогодишния си опит в застраховането реших, че е време да създам брокер, който да обгрижва клиентите си с нужното внимание и време, който да защитава техните интереси и да им предлага продукти, които да отговарят на всяко тяхно очакване. Това беше идеята зад създаването на Кортиер, това е целта на брокера ми и това ще бъде тя в бъдещето.

Професионализъм чрез независимост!

  • Стаж: 20 годнини+
  • Подписани договори: N/A

 

Други брокери

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ