КОРТИЕР С ОТЛИЧИЕ „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА“

21.06.2021

Новини

КОРТИЕР с отличие „Компания на годината“

На 17 юни 2021 година се състоя седмата годишна церемония по връчване на наградите „Компания на годината“, организирани от Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Общо 25 компании в различни области на дейност получиха престижната награда за своите положителни усилия в развитието на човешки ресурси и повишаване на качеството на предлаганата услуга/продукт.
Застрахователен брокер КОРТИЕР напълно заслужено получи приза „Компания на годината“ в категория „Застраховане“ за своето безспорно позициониране сред лидерите в бранша, както и множеството постигнати успехи, както на българския, така и на международния пазар. Ефективното бизнес развитие и управление на човешки капитал са само част от основните качества на КОРТИЕР, с които компанията спечели отличието.

През 2020 година КОРТИЕР бе поставен сред десетте най-големи застрахователни брокери в България, по данни на Комисията по финансов надзор. Сред най-големите успехи за компанията са пласираните рискови експозиции в размер надхвърлящ 1 млрд. лв. при български и европейски застрахователни и презастрахователни дружества. През 2020 година компанията сключи споразумения за партньорство с някои от най-големите европейски и североамерикански застрахователни компании, които предоставят възможност за пласиране на рисковете при опериране с безмоторни летателни апарати (дронове).

Награждаването на „Компания на годината“ се проведе на елегантна церемония в Интер Експо Център в София. Сред гостите на церемонията бяха: д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия; Анна Ананиева, заместник-изпълнителен директор на Агенция за социално подпомагане; Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите; Васил Тодоров, главен секретар на Българска търговско-промишлена палата; Сабина Карапетрова, главен секретар на изпълнителна агенция „Медицински надзор“; Иванка Шалапатова, изпълнителен директор на Фондация за нашите деца и други.

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ