Силвия Лазарова

Биография

Занимавам се със застраховане малко повече от година, но благодарение на уникалния екип от професионалисти с който работя, успях да навляза много бързо в сферата. Моята работа се състои в това да обслужвам нашите клиенти и агенти, като се старая да намирам най-правилните оферти и решения за тях. Да бъдат информирани на време за предстоящите им падежи и изтичащи застраховки и не на последно място, да бъдат удовлетворени.

  • Стаж: 1 година+
  • Подписани договори: 120+

 

Други брокери

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

 

Кортиер ЕООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ